• Slide01_pp.png
 • Slide02_pp.png
 • Slide03_ja.png
 • Slide04_ja.png
 • Slide05_ik.png
Smaller Default Larger

Kavalton tila Piikkiössä

Maalaisromantiikkaa luonnonkauniissa maisemissa savusaunoineen isommallekin ryhmälle. 

Kavaltontilan pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

UUTUUS!  Westarit ESCAPE™ 

Pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri 2-14 hlö ryhmille.

Klikkaa esitettä alla sekä katso video    LISÄTIETOJA

Westarit Escape Kavalto flyer   Westarit Escape YT 160x90

 

1. KAVALTON SAUNARALLI

Kavalton saunaralli on leikkimielinen tiimikisailu. Saunarallissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Kavalton saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

 

2. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

 

3. JOUSI-, ILMAKIVÄÄRI- JA PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

 • JOUSIAMMUNTA
  Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan yrityksenne Robin Hood?

 • ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA
  Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.

 • PUHALLUSPUTKIAMMUNTA
  Kokeile Amazonin intiaanien tärkeimpää metsästysvälinettä ja testaa puhalluksesi voimaa. Tarkkuus kasvaa harjoitellessa ja lopuksi parhaimmat pääsee kokeilemaan ilmapallojen paukuttelua. Ammunnassa käytämme oikeita tähän tarkoitukseen valmistettuja puhallusputkia. Hauska tarkkuuslaji, joka sopii kaikille.

 

4. LUONTO- JA SIENIRETKET

Kavalton tilan suuret metsät ja Westarien osaavat erä- ja luonto-oppaat tarjoavat hienot puitteet elämykselliselle luontokokemukselle. Syksyllä paneudumme mm. sienien maailmaan tai keskitymme retkiruokailuun esimerkkien avulla tutustuen käytännössä mm. erilaisiin retkikeittimiin. 

 

5. TYKY- JA TYHY-PÄIVIEN LUENNOT

Kaipaatteko motivoivaa asiantuntijaluentoa tyky-päivänne viralliseen osuuteen?

Kokenut luonto- ja seikkailualanopettaja Pasi Vesterinen on luennoinut mm. Partioaitan 365 klubi-illoissa sadoille ihmisille ja kouluttanut usean vuoden Eerikkilän urheiluopistolla.

Esimerkiksi Pasin omakohtainen ja lennokas tarina opettajasta kahden suuren ja kansainvälisen yrityksen esimiesaseman kautta luontoalan yrittäjäksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita terveydenkin kustannuksella otsikolla "Kvartaalitaloutta karkuun ja stressin nollaus. Onko se mahdollista?"

Muita aiheita ovat mm. 

 • Luonto ja jaksaminen - helppo voimavara
 • Erä-Lissuksi tai erä-Jormaksi alle kahdessa tunnissa
 • Retkiruokailun ABC

 

6. SISÄKISAILUT

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa Kavalton tilalla mm. Ryövärinluolien legendan salaisuuden arvoituksen ja lähempänä joulua myös Pako korvatunturilta haasteen. 

 • RYÖVÄRINLUOLAN LEGENDAN SALAISUUS
  Mauno Mustaparta yrittää pyrkiä kuuluisan ja pahamaineisen rosvojoukon täysivaltaiseksi jäsenenksi. Hän joutuu suoriutumaan viidestä haasteesta, missä aivonystyröitä ei säästellä. Tässä tervantuoksuisessa kisailussa on sopivasti käsille työtä ja aivoille haastetta. Läpäiseekö teidän tiiminne tämän rosvoriitin ja auttaa Mauno Mustaparran rosvojoukon jäseneksi? 
 • PAKO KORVATUNTURILTA
  Apua. Joulu on vaarassa. Pakkasukko idästä viekkaine apureineen on tehnyt pukille karmean tempun. He ovat piilottaneet mm. muorin korvaamattomat piparireseptit ja paljon muutakin tärkeää isoon lahjapaketin näköiseen laatikkoon. Laatikko on lukittu kuudella toinen toista pahemmalla lukolla. Laatikkoon päästäksenne teidän on autettava pukkia ja ratkaistava haasteet. Toisaalta kaikki vinkit ja avaimet löytyvät pukin huoneesta, missä te jo olettekin. Pystyykö teidän tiimi pelastamaan joulun? Joulumysteeri aikuiseen makuun. Sopii max 12 hlö ryhmille.