Smaller Default Larger
Kaimalan Karhulampi tyhy- ja virkistyspäiviin Paimiossa Westarit ohjelmapalvalulla

Kaimalan Karhulampi, Paimio

Elämän makuisia tyhy- ja virkistyspäiviä suurella sydämellä

Kaimalan Karhulampi on upea kokous- ja juhlatila Paimiossa luonnon keskellä. Täältä löydät monipuoliset tilat saunoineen erityylisiin ja -kokoisiin tyhy- ja virkistyspäiviin, tiimi-tapahtumiin muita juhlia unohtamatta. 

Westareiden ohjelmapalvelut mm. tiimikisailut ja ammunnat istuvat Karhulammen pihapiiriin, kuin nenä päähän. Syksyn sateisiin voit myös valita mukavaa sisäohjelmaa aina Westarit Escape™ tyyppisistä isommille ryhmille tarkoitetuista pöytämysteereistä tai musavisa henkisestä JukePoksista sekä myös pienemmille ryhmille tehdyt pakopelit. Kysy lisää!

 

WESTARIEN SISUKISAT

No nyt otetaan ryhmästä mittaa, niin fyysisesti, kuin henkisesti. Sopivasti actionia, tarkkuutta ja yhteistyötä vaativa tiimikisailu vailla vertaa. Mm. rautakankihiihdosta timpurin spesiaaliin sekä perinteisiä suomalaisia mökkilajeja vähän haasteellisemmalla twistillä ym. Tämän jälkeen maistuu varmasti rantasaunan pehmeät löylyt. Sopii vähän liikunnallisemmille ryhmille, mutta räätälöitävissä kaikille kisailijoille sopivaksi.

Kesto n. 60-90 min
Ryhmän koko: 10-40 hlö

 

KARHULAMMEN SAUNAKISAT

Karhulammen saunakisat on Paimion maisemiin räätälöity leikkimielinen tiimikisailu. Saunakisassa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Kaimalan saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

Kesto n. 60-90 min ryhmän koosta riippuen

Ryhmän koko: 10-40 hlö

 

WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti. 

Kesto n. 60-90 min

Ryhmän koko: 10-30 hlö

 

JOUSIAMMUNTA

Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan ryhmänne Robin Hood?

Kesto n. 60 min

Ryhmän koko: 10-30 hlö

 

ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA

Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.

Kesto n. 60 min

Ryhmän koko: 10-30 hlö

 

WESTARIT ESCAPE™

Pakopelihenkiset ohjelmapalvelut 2-15 hlö ryhmille. 

Katso lisää

 

 

SISÄKISAILUT ISOILLE JA PIENILLE RYHMILLE

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa Karhulammella mm. Westarien Juke Poksin ja lähempänä joulua myös Westarien joulumysteerin

  • WESTARIEN JOULUMYSTEERI

   Westarien joulumysteeri on toiminnallinen ongelmanratkaisu aktiviteetti isoille ryhmille (> 40 hlö), yhdessä juhlatilassa, missä jokainen pöytäkunta joutuu erilaisten tehtävien eteen. Kaikkien panosta tarvitaan, jotta joulun mysteeri ratkeaa ja koko ryhmä pääsee yhdessä maaliin. Mikä pöytäkunta on nopein? Mikä taas nokkelin? Tarviiko jotkut kenties muiden apua? Päämäärä on kuitenkin yhteinen. Joululahjapaketti on saatava auki.

  • WESTARIEN JUKE POKSI

   Oletko Frank Pappan veroinen musiikkivelho tai päihitätkö Holle Holopaisen biisitietämyksessä? Tuliko aikoinaan Jyrki tai Jahnukaisen levyraati tutuksi telkkarista? Vai elätkö edelleen lauantaitanssien kulta-aikaa. Isompien ryhmien hauska ja jännittävä musavisa testaa kenellä biisit hallussa ja bändit sopivan tuoreessa muistissa. Ääntä ja äksöniä, savua ja värivaloja, vaikka pikkujoulujen piristeeksi.

   Voit valita seitsemästä kategoriasta omasi tai räätälöidään teille sopiva aikakausien sekamelska:

   Fifty Sixty
   70’s Hits
   Kasari rules
   Ysäristä kohden Y2K
   Tämän vuosisadan parhaat
   Suomiklassikot ja Finnhits
   Aikakausien sekamelska, jokaiselle jotakin

Sopimusehdot 1.1.2021 alkaen

Hinnasto