Smaller Default Larger
Ohjelmapalvelu Tuorlan majatalo

Ilmaristen matkailutila ja Westarit ohjelmapalvelut

Talonpoikaismaisemaa luonnon keskellä Liedossa, myös isommille ryhmille. 

Ilmaristen matkailutilan pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista suomalaisessa maalaismaisemassa.

Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Westarit ESCAPE™ 

Pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri useammalla teemalla.

Klikkaa esitettä alla sekä katso video    LISÄTIETOJA

Ryhmäkoko: 2-14 hlö

Kesto: max 70 min 

Westarit Escape Kavalto flyer   Westarit Escape YT 160x90

 

1. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

Ryhmäkoko: 10-90 hlö

Kesto: 90-120 min henkilömäärästä riippuen

 

2. ILMARISTEN SAUNAHAASTE

Ilmaristen saunahaaste on leikkimielinen tiimikisailu. Saunahaasteessa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Ilmaristen saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

Ryhmäkoko: 10-50 hlö

Kesto: 90-120 min henkilömäärästä riippuen

 

3. WESTARIEN SISUKISAT

No nyt otetaan ryhmästä mittaa, niin fyysisesti, kuin henkisesti. Sopivasti actionia, tarkkuutta ja yhteistyötä vaativa tiimikisailu vailla vertaa. mm. rautakankihiihdosta timpurin spesiaaliin sekä perinteisiä suomalaisia metsälajeja vähän haasteellisemmalla twistillä ym. Sopii hiukan liikunnallisemmille ryhmille, mutta räätälöitävissä kaikille kisailijoille sopivaksi.

Ryhmäkoko: 10-50 hlö

Kesto: 90-120 min henkilömäärästä riippuen

 

 

4. JOUSI- JA ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA

  • JOUSIAMMUNTA
   Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan yrityksenne Robin Hood?

  • ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA
   Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.


Ryhmäkoko:
10-30 hlö

Kesto: 60 min per ammuntalaji

 

5. SISÄKISAILUT MYÖS ISOILLE RYHMILLE

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa mm. Westarien Juke Poksin ja lähempänä joulua myös Westarien joulumysteerin

 • WESTARIEN JOULUMYSTEERI

  Westarien joulumysteeri on toiminnallinen ongelmanratkaisu aktiviteetti isoille ryhmille (> 40 hlö), yhdessä juhlatilassa, missä jokainen pöytäkunta joutuu erilaisten tehtävien eteen. Kaikkien panosta tarvitaan, jotta joulun mysteeri ratkeaa ja koko ryhmä pääsee yhdessä maaliin. Mikä pöytäkunta on nopein? Mikä taas nokkelin? Tarviiko jotkut kenties muiden apua? Päämäärä on kuitenkin yhteinen. Joululahjapaketti on saatava auki.
  Ryhmäkoko: 10-100 hlö
 • Kesto:  60 min

 • WESTARIEN JUKE POKSI

  Oletko Frank Pappan veroinen musiikkivelho tai päihitätkö Holle Holopaisen biisitietämyksessä? Tuliko aikoinaan Jyrki tai Jahnukaisen levyraati tutuksi telkkarista? Vai elätkö edelleen lauantaitanssien kulta-aikaa. Isompien ryhmien hauska ja jännittävä musavisa testaa kenellä biisit hallussa ja bändit sopivan tuoreessa muistissa. Ääntä ja äksöniä, savua ja värivaloja, vaikka pikkujoulujen piristeeksi.

  Voit valita seitsemästä kategoriasta omasi tai räätälöidään teille sopiva aikakausien sekamelska:

  Fifty Sixty
  70’s Hits
  Kasari rules
  Ysäristä kohden Y2K
  Tämän vuosisadan parhaat
  Suomiklassikot ja Finnhits
  Aikakausien sekamelska, jokaiselle jotakin

Ryhmäkoko: 10-100 hlö

Kesto: 60 min

 

 

WESTARIT HINNASTO ILMARISTEN MATKAILUTILALLE (440 kt)

TULOSTETTAVA VERSIO (2,3 MB)

 

Sopimusehdot 1.1.2021 alkaen