Smaller Default Larger

Villa Marjaniemi

Luonnon sylissä, kaupungin kyljessä

Villa Marjaniemessä yhdistyy upeasti Ruissalon vanha pitsihuvilamiljöö kera nykyajan mukavuuksin kaunista luontoa unohtamatta. Hienot puitteet tyhy-päivien kokouksille sekä koulutuksille, herkullinen ruoka, tunnelmallinen moderni sauna meren rannalla. Westareiden tiimikisailut ja ammunnat istuvat Villa Marjaniemen pihaan, kuin nenä päähän. Syksyn sateisiin voit myös valita mukavaa sisäohjelmaa aina Westarit Escape™ tyyppisistä isommille ryhmille tarkoitetuista pöytämysteereistä tai musavisa henkisestä JukePoksista sekä myös pienemmille ryhmille tehdyt pakopelit. Kysy lisää!

Kavalton tila ohjelmapalvelu

Kavalton tila Piikkiössä ja Westarit ohjelmapalvelut

Maalaisromantiikkaa luonnon keskellä savusaunoineen isommallekin ryhmälle. 

Kavaltontilan pihapiirissä ja metsässä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostattaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Kaimalan Karhulampi tyhy- ja virkistyspäiviin Paimiossa Westarit ohjelmapalvalulla

Kaimalan Karhulampi, Paimio

Elämän makuisia tyhy- ja virkistyspäiviä suurella sydämellä

Kaimalan Karhulampi on upea kokous- ja juhlatila Paimiossa luonnon keskellä. Täältä löydät monipuoliset tilat saunoineen erityylisiin ja -kokoisiin tyhy- ja virkistyspäiviin, tiimi-tapahtumiin muita juhlia unohtamatta. 

Westareiden ohjelmapalvelut mm. tiimikisailut ja ammunnat istuvat Karhulammen pihapiiriin, kuin nenä päähän. Syksyn sateisiin voit myös valita mukavaa sisäohjelmaa aina Westarit Escape™ tyyppisistä isommille ryhmille tarkoitetuista pöytämysteereistä tai musavisa henkisestä JukePoksista sekä myös pienemmille ryhmille tehdyt pakopelit. Kysy lisää!

Ohjelmapalvelu Villa Bella Vista

Villa Bella Vistan ohjelmapalvelut

Pitsihuvilaromantiikkaa luonnonkauniissa Ruissalossa, myös isommille ryhmille. 

Villa Bella Vistan pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista meren rannalla. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Golden Sun Golf

Golden Sun Golf - Luxury Travel

Tapahtuma- ja matkanjärjestäjä Golden Sun Golf on yksi Suomen suurimpia räätälöityjen yritys- ja konfferenssimatkojen järjestäjä. Nyt yhdessä Westareiden kanssa myös Suomen monipuolisin yritysten elämyksellisten ja räätälöityjen tyhy-päivien sekä tapahtumien järjestäjä. 

Esimerkkinä mm. kolmen päivän tapahtuma (180 hlö) hotelli Clarionissa sisältäen majoitukset, ruokailut, kokousjärjestelyt, toiminnalliset ohjelmapalvelut, päätösjuhla artistien ja elävän musiikin kera.

Ohjelmapalvelu Tuorlan majatalo

Tuorlan majatalon Westarit ohjelmapalvelut

Maalaismaisemaa luonnon keskellä Kaarinan Piikkiössä, myös isommille ryhmille. 

Tuorlan majatalon pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista suomalaisessa maalaismaisemassa ja metsän siimeksessä.

Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki: