Tulosta
Kavalton tila ohjelmapalvelu

Kavalton tila Piikkiössä ja Westarit ohjelmapalvelut

Maalaisromantiikkaa luonnon keskellä savusaunoineen isommallekin ryhmälle. 

Kavaltontilan pihapiirissä ja metsässä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista useissakin paikoissa. Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostattaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Westarit ESCAPE™ 

Pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri 2-14 hlö ryhmille.

Klikkaa esitettä alla sekä katso video    LISÄTIETOJA

Westarit Escape Kavalto flyer   Westarit Escape YT 160x90

 

1. KAVALTON SAUNARALLI

Kavalton saunaralli on leikkimielinen tiimikisailu. Saunarallissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Kavalton saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

 

2. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

 

3. MELONTAA - KOKEILLEN TAI MELONTARETKELLE

 

4. JOUSI-, ILMAKIVÄÄRI- JA PUHALLUSPUTKIAMMUNTA

 5. KAVALTON  ELÄMYKSELLINEN GEOKÄTKÖILY

Kavalton tilan geokätköily on loistava ulkoaktiviteetti yritysten tyhy-päiville. Kavalton tilan upea metsäinen maasto tarjoaa täydelliset puitteet tähän kiehtovaan lajiin. Kokeneen oppaan avulla opit mitä geokätköily on ja miten voit tutustua siihen oman kännykän avustuksella pienryhmissä. Sopii kaiken kuntoisille ja pääosin kuljetaan metsäpoluilla. Varusteiksi riittää Suomen säänmukaiset vaatteet ja metsään sopivat kengät sekä kännykkä. 

 

6. SISÄKISAILUT ISOILLE RYHMILLE

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa Kavalton tilalla mm. Westarien Juke Poksin ja lähempänä joulua myös Westarien joulumysteerin

 

 

7. LUONTO- JA SIENIRETKET

Kavalton tilan suuret metsät ja Westarien osaavat erä- ja luonto-oppaat tarjoavat hienot puitteet elämykselliselle luontokokemukselle. Syksyllä paneudumme mm. sienien maailmaan tai keskitymme retkiruokailuun esimerkkien avulla tutustuen käytännössä mm. erilaisiin retkikeittimiin. 

 

8. TYKY- JA TYHY-PÄIVIEN LUENNOT

Kaipaatteko motivoivaa asiantuntijaluentoa tyky-päivänne viralliseen osuuteen?

Kokenut luonto- ja seikkailualanopettaja Pasi Vesterinen on luennoinut mm. Partioaitan 365 klubi-illoissa sadoille ihmisille ja kouluttanut usean vuoden Eerikkilän urheiluopistolla.

Esimerkiksi Pasin omakohtainen ja lennokas tarina opettajasta kahden suuren ja kansainvälisen yrityksen esimiesaseman kautta luontoalan yrittäjäksi. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita terveydenkin kustannuksella otsikolla "Kvartaalitaloutta karkuun ja stressin nollaus. Onko se mahdollista?"

Muita aiheita ovat mm. 

 

Kavalton tilan geokätköily on loistava ulkoaktiviteetti yritysten tyhy-päiville. Kavalton tilan upea metsäinen maasto tarjoaa täydelliset puitteet tähän kiehtovaan lajiin.
Kokeneen oppaan avulla opit mitä geokätköily on ja miten voit tutustua siihen oman kännykän avustuksella pienryhmissä. Sopii kaiken kuntoisille ja pääosin kävellään metsäpoluilla. Varusteiksi riittää Suomen säänmukaiset vaatteet ja metsäpoluille sopivat kengät sekä kännykkä.