Tulosta
Ohjelmapalvelu Tuorlan majatalo

Ilmaristen matkailutila ja Westarit ohjelmapalvelut

Talonpoikaismaisemaa luonnon keskellä Liedossa, myös isommille ryhmille. 

Ilmaristen matkailutilan pihapiirissä mahtuu nauttimaan elämyksellisistä aktiviteeteista suomalaisessa maalaismaisemassa.

Westarien ohjelmapalvelut sopivat loistavasti esimerkiksi tyky- ja tyhy-päivien, kuin myös tiimipäivien piristykseksi. Lisäksi Westarien sisäohjelmapalvelut nostaa tunnelman kattoon, myös iltapukujen ollessa päällä, vaikka pikkujoulujen aikaan. Aktiviteettien kesto määräytyy osallistujien lukumäärän mukaan, mutta yleensä n. 60 - 90 min. 

Seuraavassa muutama esimerkki:

 

Westarit ESCAPE™ 

Pakopelien henkeen rakennettu siirrettävä mysteeri useammalla teemalla.

Klikkaa esitettä alla sekä katso video    LISÄTIETOJA

Ryhmäkoko: 2-14 hlö

Kesto: max 70 min 

Westarit Escape Kavalto flyer   Westarit Escape YT 160x90

 

1. WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti.

Ryhmäkoko: 10-90 hlö

Kesto: 90-120 min henkilömäärästä riippuen

 

2. ILMARISTEN SAUNAHAASTE

Ilmaristen saunahaaste on leikkimielinen tiimikisailu. Saunahaasteessa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Ilmaristen saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

Ryhmäkoko: 10-50 hlö

Kesto: 90-120 min henkilömäärästä riippuen

 

3. JOUSI- JA ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA

 

4. SISÄKISAILUT ISOILLE RYHMILLE

Joskus esim. syksyinen ja sateinen sää ei houkuttele ulos. Silloin on hyvä kokea elämyksiä ja tarttua haasteeseen siististi sisätiloissa. Westarit tarjoaa mm. Westarien Juke Poksin ja lähempänä joulua myös Westarien joulumysteerin

 

 

5. TYKY- JA TYHY-PÄIVIEN LUENNOT

Kaipaatteko motivoivaa asiantuntijaluentoa tyky-päivänne viralliseen osuuteen? 

Meidän kautta löytyy myös inspiroivia puhujia, niin työhyvinvoinnin kuin myös tiimihengen ja johtajuuden puolelta.

Kysy lisää.