Smaller Default Larger

Toivolan kievari

Maalaisidylli Kurjenrahkan kansallispuiston kyljessä

Toivolan kievarin peltomaisemien äärellä voit järjestää yrityksenne tyhy-päivän luonnon keskellä. Hyvät puitteet kokouksille, herkullinen ruoka, tunnelmallinen sauna paljuineen ja jopa yöpymismahdollisuudet. Westareiden kisailut ja ammunnat istuvat kievarin pihaan, kuin nenä päähän. Lisäksi vieressä olevan Kurjenrahkan kansallispuiston maisemissa onnistuu, niin inkkarimelonnat, kuin teemalliset päivävaellukset kokeneiden oppaiden johdolla. 

Toivolan kievari on myös upea paikka kaikille juhlille aina syntymäpäivistä rippijuhliin ja polttareista häihin lähes vuoden jokaisena päivänä. 

 

KIEVARIN SISUKISAT

No nyt otetaan ryhmästä mittaa, niin fyysisesti, kuin henkisesti. Sopivasti actionia, tarkkuutta ja yhteistyötä vaativa tiimikisailu vailla vertaa. Mm. rautakankihiihdosta timpurin spesiaaliin sekä perinteisiä suomalaisia metsälajeja vähän haasteellisemmalla twistillä ym. Tämän jälkeen maistuu varmasti kievarin saunan pehmeät löylyt. Sopii vähän liikunnallisemmille ryhmille, mutta räätälöitävissä kaikille kisailijoille.

Kesto n. 60-90 min
Ryhmän koko: 8-30 hlö

 

TOIVOLAN SAUNARALLI

Toivolan saunaralli on Toivolan kievarille räätälöity leikkimielinen tiimikisailu. Saunarallissa tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee viidessä eri lajissa ja ottaa mittaa, kenestä tulee hallitseva Toivolan saunamestari. Luvassa mm. saunapuuralli, kiukaan sytytys ja löylynheitto. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

Kesto n. 60-90 min

Ryhmän koko: 8-30 hlö

 

WESTARIEN ERÄKISAT

Westarien eräkisat on nimensä mukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti. 

Kesto n. 60-90 min

Ryhmän koko: 8-30 hlö

 

JOUSIAMMUNTA

Tutustu ammattitaitoisen oppaan avulla vaistoammunnan saloihin. Jousena käytämme erähenkistä vastakaarijousta, jollaista metsästäjät ovat käyttäneet aikoinaan selviytymiseen. Tämä keskittymistä vaativa laji sopii erityisen hyvin myös naisille. Kuka onkaan ryhmänne Robin Hood?

Kesto n. 60 min

Ryhmän koko: 8-30 hlö

 

ILMAKIVÄÄRIAMMUNTA

Turvallinen taitolaji, jossa voit verestää jännittäviä nuoruusajan muistoja ja testata ammuntakätesi vakautta. Tarkkuusaseella ammunnan perusteet on helppo omaksua koulutetun ohjaajan avustuksella. Kiehtova ja yllättävän helppo tarkkuuslaji sukupuoleen katsomatta.

Kesto n. 60 min

Ryhmän koko: 8-30 hlö

 

OPASTETUT MELONNAT SAVOJÄRVELLÄ

Anna tuulen tuivertaa kasvoillasi sekä kuuntele veden rauhoittavaa liplatusta inkkarikanootista käsin ja ota Kurjenrahkan kansallispuisto haltuun järveltä päin. Westareiden ja Kanoottikuninkaan koulutetut melonta-oppaat tutustuttavat teidät turvallisesti inkkarimelonnan ihmeelliseen maailmaan. Lähtö Rantapihalta, muutaman kilometrin päässä kievarilta. Sopii kaikille uimataitoisille.

Kesto n. 2 h

Ryhmän koko: 5-20 hlö

 

LUONTO-OPASTUKSET KURJENRAHKALLA 

Westareiden ja Venlojen vaelluksen kokeneet eräoppaat tutustuttavat teidät teemallisten päiväpatikoiden avulla retkeilyn saloihin Kurjenrahkan kansallispuistossa.

Esimerkiksi:

Savojärven kierto ja retkeilijän ABC

Kierrämme Savojärven Kurjenrahkaan tutustuen ja nokipannukahvista nauttien kokeneen eräoppaan kanssa. Samalla kertaamme jokamiehenoikeudet ja tutustumme mm. Trangian saloihin sekä muistelemme kartan ja kompassin käyttöä.

Kesto n. 3 h

Ryhmän koko: 5-30 hlö

 

Sopimusehdot 1.1.2021 alkaen