Smaller Default Larger

.

Kisailutuotteet

Westarien leikkimieliset, mutta sopivasti haastavat tiimikisailut.

  • Filter
product-6
Producer: Westarit
Price: 290,00 €

Westarien mestari on hauska kisailu, missä tiimisi joutuu laittamaan taidot, nokkeluuden ja vauhdin todelliselle koetukselle. Kahdesta kolmeen joukkuetta kisailee kuudessa eri lajissa ja ottaa mittaa kenestä tulee hallitseva Westarien mestari. Luvassa ketjujen kalistelua, jättitulitikkuja, suuria renkaita ym ym. Jokaisen taidoille jotakin. Hauska ja jännittävä tiimiaktiviteetti ihan kaikille. Yhteishengen kohotusta parhaimmillaan.

Producer: Westarit
Price: 290,00 €
Created by: Super User

Rentoa yhdessäoloa ulkona tapahtuvan tiimikisailun merkeissä. Westarien sisukisassa joukkueet ottavat mittaa toisistaan leikkimielisissä lajeissa, joita ovat mm. rautakankihiihto, kottikärryralli ja löylynheitto. Tehtävät ovat sopivan mittaisia ja rankkuudessa huomioidaan asiakkaan  toiveet lajien valinnassa. Voittaja joukkueella on oltava sopivasti tiimihenkeä, armotonta tsemppiä ja tietysti sopivasti sisua. Sopii kaikille.

 

Producer: Westarit
Price: 290,00 €
Created by: Super User

Venlojen eräkisat on nimensämukainen erähenkinen kisailu, missä tiimisi lähtee kartuttamaan selviytymistaitojaan kohden lopullista päämäärää. Pala kerrallaan välineet karttuvat ja tiimi pelastuu luonnon armoilta. Tehtävärastit sisältävät mm. luonnontuntemusta, eräensiaputaitoja ja jousiammuntaa. Loistava tiimihengen nostattaja ja kaikille sopiva tiimiaktiviteetti. Nimestä huolimatta sopii myös miehille.